Numri Jeshil për Qytetarin

Denonconi Korrupsionin me Fondet Publike /Bashkimit Evropian dhe donatorët e tjerë/ Telefononi në numrat: 0800 – 1963 / 04 – 228 – 1000

Denonconi veprimet Korruptive me fondet publike !