Postuar më: 07/09/2021

Ankandi Obligacione 2- vjeçare u zhvillua më 07.09.2021, me raport mbulimi 1.06 si dhe normë interesi 2.20%. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: https://www.financa.gov.al/2021-2/