Postuar më: 06/10/2021

Ankandi Bono Thesari 3-mujore u zhvillua më 05.10.2021, me raport mbulimi 1.37 si dhe normë interesi 1.00%. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: https://www.financa.gov.al/2021-2/