RSS - http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/RSS - http://www.financa.gov.al/Nga ulja e taksave kanë përfituar 80% e bizneseve në vend ose 500 mijë familjehttp://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/nga-ulja-e-taksave-kane-perfituar-80-e-bizneseve-ne-vend-ose-500-mije-familje2018-04-21 12:54:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/big_img-20180421-wa0044.jpgOlimpiada e Aftësive 2018. Invacioni, jetësimi i një transformimi të thellë, sfida për njohuri dhe aftësihttp://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/olimpiada-e-aftesive-2018-invacioni-jetesimi-i-nje-transformimi-te-thelle-sfida-per-njohuri-dhe-aftesi2018-04-20 10:00:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/big_img_9316.jpgProgres Raporti i BE vlerëson disiplinën fiskale në Shqipëri. Rritja ekonomike krijoi punësim. Papunësia në nivelin më të ulët hstorik. Politikat fiskale reduktuan pabarazinë.http://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/progres-raporti-i-be-vlereson-disiplinen-fiskale-ne-shqiperi-rritja-ekonomike-krijoi-punesim-papunesia-ne-nivelin-me-te-ulet-hstorik-politikat-fiskale-reduktuan-pabarazine2018-04-20 03:00:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/big_ahmetaj_konference-20_prill.jpgKonsultim të gjerë me sipërmarrjen për nismat fiskale. Përmirësimi i klimës së biznesit, kryefjala e qeverisëhttp://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/konsultim-te-gjere-me-sipermarrjen-per-nismat-fiskale-permiresimi-i-klimes-se-biznesit-kryefjala-e-qeverise2018-04-19 08:08:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/big_ahmetaj_me_shoqaten_e_ndertuesve.jpgInterpelancë me minatorët, reflektim pozitiv i politikave sociale të qeverisëhttp://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/interpelance-me-minatoret-reflektim-pozitiv-i-politikave-sociale-te-qeverise2018-04-16 08:31:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/big_interpelanca.pngDetyrimi ynë të lehtësojmë sipërmarrjen. Shumë shpejt, dy lehtësi të reja fiskalehttp://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/detyrimi-yne-te-lehtesojme-sipermarrjen-shume-shpejt-dy-lehtesi-te-reja-fiskale2018-04-15 08:19:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/big_8176c2f1-1015-4a74-a2fa-134f102468a2.jpgPanairi i parë i punës në Shkodër, 760 vende të lira pune. Punësimi vijon rritjen pozitive, papunësia në nivelin më të ulët historik.http://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/panairi-i-pare-i-punes-ne-shkoder-760-vende-te-lira-pune-punesimi-vijon-rritjen-pozitive-papunesia-ne-nivelin-me-te-ulet-historik2018-04-14 08:24:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/big_img-20180414-wa0124.jpgMinistri Ahmetaj në Kukës, Përpjekja për politizimin e protestës dështoi. Nuk ka taksë të re për biznesin, nuk ka ngarkesë fiskale të shtuar, nuk ka gjoba për gabimet në deklarim”.http://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/ministri-ahmetaj-ne-kukes-perpjekja-per-politizimin-e-protestes-deshtoi-nuk-ka-takse-te-re-per-biznesin-nuk-ka-ngarkese-fiskale-te-shtuar-nuk-ka-gjoba-per-gabimet-ne-deklarim2018-04-11 08:20:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/big_img_9526.jpgNuk ka taksë të re për biznesin e vogël, vetëm detyrim për deklarim. Zero ngarkesë fiskale të shtuar.http://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/nuk-ka-takse-te-re-per-biznesin-e-vogel-vetem-detyrim-per-deklarim-zero-ngarkese-fiskale-te-shtuar2018-04-10 08:03:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/big_beni1.jpgTreguesit fiskalë të konsoliduar të dy mujorit, të ardhurat 3.5 miliardë lekë më shumëhttp://www.financa.gov.al/al/njoftime/lajme/treguesit-fiskale-te-konsoliduar-te-dy-mujorit-te-ardhurat-3-5-miliarde-leke-me-shume2018-04-06 13:39:00http://www.financa.gov.al/http://www.financa.gov.al/files/news/18-04-06-02-40-29big_stocks-growth_large.jpg