Pagesa të Kryera nga Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve Financiare

Në datën 2 Shtator 2014, z.Genti Gazheli, Drejtori i Drejtorisë së Parandalimit të Pastrimit të Parave (DPPP) dhe drejtues të lartë të(...) 02-09-2014