Topics

Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Preambul
Integrimi në Bashkimin Europian
Integrimi në Bashkimin Europian

Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(...)

Programi i Qeverisë 2013-2017

Puna Ministrisë së Financave në 300 Ditët e Para të(...)

Programi i Qeverisë 2013-2017
Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë

Qeveria angazhohet për të rikthyer besimin e publikut në një Shqipëri më të sigurt, ku forca e ligjit(...)

Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë
Shërbimet Publike
Shërbimet Publike

Ne jemi zotuar se shërbimet publike nuk do të varen nga xhepi, por nga nevoja. Shërbime për të gjithë,(...)

Zhvillimi Ekonomik
Zhvillimi Ekonomik

Do të ndërtojmë me urgjencë “profilin” apo “portretin” e ekonomisë shqiptare të dy(...)