Fjala e Ministrit Ahmetaj në Parlament

Postuar më: 21 Prill 2016

Ministri Cani: Opozita? Ndjesë publikut, po ju nuk keni turp të turpëroheni!

Postuar më: 21 Janar 2016
Fjala e ministrit të Financave, z. Shkëlqim Cani në Kuvend gjatë diskutimit të Akteve Normative të Buxhetit 2015

Ministri Cani: FMN vlerësoi sot reformat e Qeverisë Shqiptare

Postuar më: 10 Nëntor 2015
Fjala e ministrit të Financave z.Shkëlqim Cani në konferencën e përbashkët në fund të misionit të radhës së FMN

Cani: Eurobondi, likuditet i mjaftueshëm në treg, me interesa të ulëta dhe në afate sa më të gjata

Postuar më: 10 Nëntor 2015
Fjala e ministrit të Financave z.Shkëlqim Cani në konferencën për shtyp lidhur me marrjen e eurobondit të ri

Qeveria, formulë të re për shpërndarjen e buxhetit për njësitë vendore

Postuar më: 16 Tetor 2015
Fjala e Ministrit të Financave, z. Shkëlqim Cani mbajtur në Takimin Konsultativ “Për decentralizimin fiskal”, organizuar nga Ministria e Financave dhe Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore

Cani: Të vendosur në reformën kundër informalitetit

Postuar më: 17 Shtator 2015
Fjala e plotë e ministrit të Financave, z.Shkëlqim Cani në ceremoninë e nënshkrimit të Memorandumit të Bashkëpunimit në luftën kundër evazionit dhe informalitetit