Numri Jeshil për qytetarin

Denonconi Korrupsionin me Fondet Publike / Telefononi në numrat: 0800 - 1963 / 04 - 222 - 58 - 00

Denonconi veprimet Korruptive në Minsitrinë e Financave dhe Institucioneve në varësi të saj!