Lajme flash

Programi i Qeverisë 2013-2017

Puna Ministrisë së Financave në 300 Ditët e Para të(...)

Programi i Qeverisë 2013-2017
Loja Promocionale e Kuponit Tatimor
Loja Promocionale e Kuponit Tatimor

Loja Promocionale e Kuponit Tatimor

Ratifikimi i huasë me FMN

Termat e kredisë Memorandumi i mirëkuptimit

Ratifikimi i huasë me FMN
TREGO FYTYREN E KORRUPSIONIT
TREGO FYTYREN E KORRUPSIONIT

DENONCO TE PADUKSHMEN AQ TE DUKSHME

Shlyerja e Detyrimeve të Prapambetura

                  000/lekë   (...)

Shlyerja e Detyrimeve të Prapambetura

Video

Foto

Prezantimi Publik i Strategjisë së Menaxhimit të Financave Publike 2014-2020

Prezantimi Publik i Strategjisë së Menaxhimit të Financave Publike 2014-2020

Ministria e Financave bën publike “Strategjinë e Menaxhimit të Financave Publike 2014-2020”. Krijohen mekanizma për forcimin e kuadrit të përgjithshëm fiskal dhe forcohet procesi i përgatitjes së PBA-ve tre-vjeçare, përmirësohen ndjeshëm sistemet e kontrollit të brendshëm dhe të raportimit financiar të institucioneve të qeverisjes qendrore dhe vendore, me qëllim rritjen e(...)
Shih foto galeri
Denonconi veprimet Korruptive në Ministrinë e Financave dhe Institucioneve në varësi të saj!

Denonconi veprimet Korruptive në Ministrinë e Financave dhe Institucioneve në varësi të saj!

Denonconi Korrupsionin me Fondet Publike//Telefononi në numrat: 0800-1963 / 04-222-58-00   

me shume